Dying Light 2 Hikaye Açısından İlk Oyunla Bağlantılı Olmayacak

15.06.2018 15:45 Gazali Çetinkaya

 
   Dying Light 2'nin Microsoft E3 2018 basın konferansında resmi olarak duyurulmasından sonra oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.
 
   Techland kreatif direktörü Adrian Ciszewski tarafından belirtilene göre, Dying Light 2'de ana karakter ilk oyundan tanıdığımız Kyle Crane olmayacak ve ikinci oyun farklı bir yerde, farklı karakterle, farklı bir hikaye anlatacak.
 
   "Aynı evren, aynı virüs ancak Harran'daki salgından on beş yıl sonra geçiyor ve dünyanın farklı bir parçası, farklı karakterler, farklı hikaye ve ilk oyunla hikaye açısından bir bağlantısı yok." dedi GameSpot'a konuşan Techland kreatif direktörü Adrian Ciszewski.
 
   Üç yıldır geliştirildiği belirtilen yeni oyun için paylaşılan diğer bilgilerden bazıları: haritanın ilk oyundakine göre dört kat büyük olması, geliştirilmiş parkur ve dövüş sistemi, diyalog seçeneklerinin yer alması ve verilen kararların oyunun gidişatına etki edecek olması, Baldur's Gate, Fallout: New Vegas ve Torment: Tides of Numenera oyunlarında çalışmış yazar/hikaye anlatımı tasarımcısı Chris Avellone'un ve The Witcher 3'ün Bloody Baron görevinden sorumlu yazarların Dying Light 2 ekibine dahil olması.
 
   Dying Light 2, 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Duyuru fragmanına ve ilk oynanış görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler