Dying Light Anniversary Edition Kutulu Sürümü 8 Aralık'ta PS4 ve Xbox One için Çıkacak

31.10.2020 05:56 Gazali Çetinkaya

 
Amazon ve Best Buy üzerindeki listelemelere göre, Dying Light Anniversary Edition'ın kutulu sürümü 8 Aralık'ta $39.99 fiyattan PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Ana oyunun yanı sıra içerecekleri şunlar:

– The Following: Yeni ve devasa bir haritada çizgisel olmayan bir hikâye ve özelleştirebileceğin bir arazi aracı.
– Hellraid: Cehennemin derinliklerini yağmaladığın, yeni düşmanlar ve açılabilen silahlar içeren en yeni karanlık fantezi oyun modu.
– Bozak Horde: Parkur ve dövüş becerilerini test edecek ölümcül sınavlar.
Cuisine ve Cargo: Ölümcül düşmanlar ve harika ganimetler içeren iki yeni karantina bölgesi.
– Be the Zombie: Gece Avcısı olarak diğer oyuncuların oyunlarını istila ettiğin asimetrik çok oyunculu mod.
– Prison Heist: Zombi kaynayan bir hapishane kalesinden olabildiğince hızlı kaçabilmek için savaş; tek başına ya da arkadaşlarınla.
– Ultimate Survivor Bundle: Zombi dolu sokaklarda hayatta kalabilmek için daha güçlü silahlar ve özel kıyafetler içerir.
– 5th Anniversary Bundle: Gerilim dolu aksiyon hayatta kalma oyununun 5. yılını kutlayan bu göz alıcı görünüm paketi, güzel ve yeni silahlar, yeni bir oyuncu görünümü ve arazi aracı boyası içerir.
 
Dying Light Anniversary Edition şu anda dijital olarak ulaşılabilir durumda. PlayStation Store'da 499,00 TL ve Xbox Store'da 165,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler