Dying Light: Bad Blood Eylül'de Erken Erişime Açılacak

20.08.2018 14:10 Gazali Çetinkaya

 
 
Techland, Dying Light'ın bağımsız battle royale oyunu Dying Light: Bad Blood'ın Eylül ayında Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.

Oyunun tam sürümü PC ile birlikte PlayStation 4 ve Xbox One'a da çıkacak. Tam sürüm çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak oyunun yaklaşık 4 - 6 aylık bir süre erken erişimde kalacağı belirtiliyor.

Erken erişime $19.99 fiyattan satışa sunulacak Founder's Pack'i satın alan kullanıcılar katılabilecek. Tam sürüm çıktığında oyun oynaması ücretsiz olacak. Ayrıca 25 - 26 Ağustos ve 1 - 2 Eylül tarihlerinde beta düzenlenecek.
 
Founder's Pack içeriği:
 
Dying Light: Bad Blood (oyun)
Özel Altın Kurucu Maskesi
3 özel Efsanevi silah görünümü: Altın Boğazkesen (kama), Altın Kemiksatır (pala) ve Altın Kafatasıkıran (kriket sopası).
Oyun dükkânında harcayabileceğin 1000 Blood doları (oyun içi para birimi)
Bonus: 3 aya yayılmış 3 özel Efsanevi görünüm
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

12 kişi girer. 1 kişi çıkar.
 
Yepyeni brutal royale deneyimiyle rekabetçi tarafını ortaya koy ve elini kana bula.
 
Zombilerle dolu bir bölgeye gir, 12 oyuncudan biri olarak başla ve hayatta kalan tek kişi olmak için rekabet et. Silahları topla, seviyeni yükseltmek için zombi kovanlarını yok et ve rakiplerini geçmek, onları zekanla yenmek ve daha iyi bir oyun çıkarmak için gelişmiş parkur hareketliliğinle acımasız çatışma becerilerini birleştir.
 
Herkes giriyor, tek bir kişi çıkıyor. Dying Light - Bad Blood: PvP ile PvE çatışma türlerini yaratıcı biçimde bir araya getirirken Dying Light’ın efsanevi oyun tarzını koruyan, hareketli ve kan dondurucu bir online oyun.
 
PVP ve PvE’nin KUSURSUZ BİRLEŞİMİ
Kan örneklerini toplayıp karakterinin seviyesini yükseltmek için zombileri öldür ve kovanlarını yok et. Diğer oyuncuları avla, ganimetlerini topla ve bölgeden canlı çıkan tek kişi ol.
 
ÇOK YÖNLÜ PARKUR HAREKETLİLİĞİ
İster canını kurtarmaya çalış, ister bir başka oyuncuyu takip et ya da kurtarma helikopterine koş, parkur becerilerin düşmanlar karşısında sana üstünlük kazandıracaktır.
 
VAHŞİ YAKIN DÖVÜŞ
Çok sevilen Dying Light’tan bilinen kanlı FPP çatışmalarına gir. Şimdi daha fazla taktik derinlik, yeni hareketler ve pek çok korkunç silah içeriyor. 

 
Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light: Bad Blood Platformlar: PC Geliştirici: Techland Dağıtıcısı: Techland Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 11 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler