Dying Light: Enhanced Edition Epic Games Store'da ücretsiz!

07.04.2023 14:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular zombi temalı hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu Dying Light: Enhanced Edition'ı ve tek oyunculu bulmaca oyunu Shapez'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 13 Nisan Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Dying Light: Enhanced Edition
 
 
 
Dying Light: Enhanced Edition, zombilerin hüküm sürdüğü kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunuyor. Bu genişletme paketi yepyeni buggy aracını, ek bir oyun modunu, iki ekstra karantina bölgesini ve ek eşyaları içeriyor.
 
- Epic Games sayfası
 
Shapez 
 
 
 
Shapez, sonsuz bir yapıya sahip haritanın giderek daha da karmaşıklaştığı bir yapıyı bizlere sunuyor. Oyunda şekiller oluşturabiliyor çeşitli sistemler otomatikleştiriliyor. Fabrika inşa etme temasını bizlere sunan oyun bulmaca yapısını bizlere aktarıyor.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler