Dying Light'ın Yeni DLC'si Hellraid 23 Temmuz'da Çıkacak

26.06.2020 19:36 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Techland, Dying Light'ın yeni indirilebilir içeriği Hellraid'in 23 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $9.99 fiyattan satılacak.

İndirilebilir içerik hakkında:
 

Tuhaf arcade oyun makinesinin nereden geldiğini kimse bilmiyor. Sebebi anlaşılamayan bir güç kesintisinin ardından birden Kule sakinleri onu Kule'nin bodrum katında buldular. Buldukları şeyin başka bir diyara açılan bir kapı olduğundan habersiz, makineyi yukarı taşıdılar. Bu tuhaf cihazı kullanarak Techland'in piyasaya çıkarılmamış birinci şahıs, fantastik hack and slash oyunu Hellraid'i temel alan tamamen yeni bir oyun moduna eriş ve Dying Light'ı bambaşka bir şekilde deneyimle.
 
CEHENNEM ORDULARINI KESİP BİÇ
Harran'ın tanıdık sokaklarını arkanda bırakıp cehennemin hizmetkârlarıyla dolu dünya dışı bir kaleye adım atmak için geçidi kullan. Taş koridorlar ve loş odalardan geçerken ortaçağdan kalma kılıçlar, baltalar ve çekiçlerle yepyeni şeytani düşmanları biç.

YEPYENİ BİR OYUN MODUNDA USTALAŞ
İblislerle dolup taşan zindanlardaki zorlu ve tatminkâr maceralarda becerilerini kanıtla. Kaleyi tekrar tekrar ziyaret ederken ek ödüller kazanmak için primleri al. Hellraid aşamanı arttırarak bu şeytani dünya dışında da kullanabileceğin yeni silahlar elde et.

SALDIRILARI İSTER YALNIZ İSTER İŞBİRLİĞİYLE YAP
İster tek başına şansını dene ister en fazla 4 kişi olacak şekilde bir grup oluştur, cehennem iblisleri her zaman seni bekliyor. Grubundaki kişi sayısına ve toplam gücünüze denk uğursuz kuvvetlere karşı zorlu bir meydan okumaya hazırlan.
 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler