E3 2020 Dijital Etkinliği de İptal Edildi

08.04.2020 00:58 Gazali Çetinkaya

  
E3 bu yılı tamamen pas geçiyor.
 
E3 2020'nin corona virüsü sebebiyle iptal edilmesinden sonra etkinliğin organizatörü Entertainment Software Association dijital olarak sunumlar yapılacağını duyurmuştu fakat bugün yapılan açıklamaya göre bu da iptal edildi.
 
"Corona virüsü salgının yol açtığı aksaklık sebebiyle Haziran ayında online E3 2020 etkinliği düzenleyemeyeceğiz. Onun yerine www.E3expo.com üzerinden firmaların bireysel duyurularını tanıtmak için çalışacağız. 2021'de oyun endüstrisini ve oyunculu topluluğunu tekrar bir araya getirmek için sabırsızlanıyoruz." 
 
E3 2021 etkinliği 15 - 17 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek. 
 
Neyse ki E3 2020'nin yerine IGN Haziran ayının başlarında “Summer of Gaming” dijital oyun etkinliğini düzenleyecek. 2K Games, Amazon, Bandai Namco, Devolver Digital, Google, Sega, Square Enix, THQ Nordic ve daha birçok firmanın katılacağı bu etkinlikte yeni oyun duyuruları, oyun tanıtımları, oynanış videoları, yeni nesil konsollar hakkında detaylar, geliştiricilerle röportajlar ve daha fazlası paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2020 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Entertainment Software Association Dağıtıcısı: Entertainment Software Association Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler