E3 Coliseum 2019'da Psychonauts 2 Paneli Düzenlenecek

22.05.2019 12:58 Gazali Çetinkaya

 
Entertainment Software Association, bu yıl E3 Coliseum'da Psychonauts 2 panelinin düzenleneceğini duyurdu.

Panele Double Fine Productions kurucusu Tim Schafer ve aktör Jack Black katılacak ve panelde Psychonauts 2 için özel bir oynanış videosu yayınlanacak.

E3 Coliseum, basın konferanslarından bağımsız olarak The Game Awards'ın yapımcısı Geoff Keighley tarafından düzenlenen paneller, konuşmalar ve diğer özel etkinliklerden oluşuyor. Üç gün sürüyor, şu ana kadar üç panel doğrulandı: Infinity Ward'un Call of Duty 2019 paneli, Netflix oyunu paneli ve Psychonauts 2 paneli.

E3 2019 etkinliği 11 - 13 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Şu ana kadar doğrulanan E3 2019 basın konferansları ve sunumlarının tarihleri ve saatlerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Psychonauts 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler