E3 Öldü Yaşasın Yeni E3

10.06.2014 19:40 Mert Bingöl

 
   E3 hepimizi heyecanlandırıyor evet. Her yıl etkisi bir önceki yıla göre azalıyor olsa da E3'ün hala oyuncuların her sene merakla beklediği etkinliklerden biri olduğu kesin.
 
  Ama size de bazen E3'ün tekdüze geldiği olmuyor mu? Konsol oyunlarına odaklanmış firmalar, iyi bilinen ve bir şekilde devam oyunu duyurulacağı bilinen yüksek bütçeli serilere duyurulan yeni oyunlar, kısırlaşan sahne şovları vs... Bütün bunlar bir yana retro ve indie aşıkları için neredeyse hiçbir şey bulamıyoruz.
 
   Toplaşın kardeşlerim! Artık bizim de bir E3'ümüz var: IndiE3!
 
   Tamamen indie oyunlar üzerine bir hafta sürecek olan bu online etkinlikte çeşitli paneller stream edilecek, birçok oyunun tanıtımı yapılacak, yaratıcı indie ekiplerinden tüyolar ve sahne arkası bilgileri verilecek ve hatta düzenlenen yarışmaları izleme fırsatı sunulacak.
 
   Etkinlik listesi ve yayının yapılacağı kanallar burada:
 
Takvim: http://www.indiegamemag.com/indie3-full-activities-schedule/
Kanallar:  http://www.hitbox.tv/indie3 ve http://www.hitbox.tv/indie4

İlgili İçerik Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler