EA Access Temmuz'da PlayStation 4'e Geliyor

07.05.2019 18:37 Gazali Çetinkaya

 
 
2014'te Xbox One için çıkış yapan Electronic Arts'ın video oyun abonelik servisi EA Access en sonunda PlayStation 4'e de geliyor.
 
Electronic Arts, EA Access'in Temmuz ayında PlayStation 4 kullanıcıları için hizmete açılacağını resmi olarak duyurdu.
 
Bir aylık abonelik $4.99 ve yıllık $29.99 fiyat olacak. PlayStation 4 tarafında Türkiye fiyatı henüz belli değil fakat Xbox One'da aylık 12,00 TL ve yıllık 65 TL.
 
EA Access aboneliği sayesinde sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilecek, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat boyunca deneyebilecek ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim alabileceksiniz.
 
EA Access sisteminin kütüphanesinde bulunan oyunlara buradan göz atabilirsiniz. Geriye uyumlu Xbox 360 oyunları hariç muhtemelen Xbox One ile aynı oyun kütüphanesini paylaşacaktır ve tahminime göre Temmuz ayında PlayStation 4 için hizmete açılmasıyla birlikte kütüphaneye yeni oyunlar eklenecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 10 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler