EA Access ve Origin Access'in İsmi EA Play Olarak Değiştiriliyor

14.08.2020 19:37 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, oyun abonelik servisleri EA Access, Origin Access Basic ve Origin Access Premier'de isim değişikliğine gideceğini duyurdu.

18 Ağustos'tan itibaren EA Access ve Origin Access "EA Play" olacak. Origin Access Premier ise "EA Play Pro" olacak.

Sunduğu özelliklerde bir değişiklik olmayacak fakat uzun vadede oyun içi challenge'lar ve Ultimate Team paketleri gibi aylık ödüller ile genişlemesi planlanıyor. İsimler artık aynı olsa da yine de hâlâ kullanacağınız platformlara göre ayrı satın alım yapmanız gerekecek.
 
EA Access ve Origin Access Basic, yeni adıyla EA Play, sistemin kütüphanesinde bulunan oyunlara abonelik devam ettiği süre boyunca sınırsız erişim, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneme imkanı ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim fırsatı sunuyor. Origin Access Premier, yeni adıyla EA Play Pro, bunlara ek olarak yeni çıkan Electronic Arts oyunlarına anında sınırsız erişim sağlıyor ve sistemin kütüphanesinde daha fazla üçüncü parti oyun bulunuyor.
 
Çok yakında Steam'e de gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Access / Origin Access Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler