EA, Bir Sonraki Battlefield Oyununun Tek Oyunculu Modu için Personel Arıyor

04.07.2022 13:45 Mehmet Tandoğan

 
 
EA, bir sonraki Battlefield oyununun tek oyunculu kısmı için yeni işe alım sürecini başlattığını duyurdu. Tasarım Direktörü'nün arandığını belirten ilana göre işe girecek personel oyunun tek oyunculu modu üzerinde çalışacak.
 
İş ilanına göre aranan özellikler şunlar: "Battlefield Seattle ekibi, tüm Battlefield evreninde unutulmaz karakterlere ve güçlü deneyimlere sahip zengin ve heyecan verici hikayeler oluşturmaya odaklanmıştır. Seattle bölgesinde, çok çeşitli AAA oyun geliştirme deneyimine sahip liderler ve yeteneklerden oluşan yeni bir stüdyo kuruyoruz. Birlikte harika oyunlar yapabileceğimiz, konusunda yetkin ve çeşitliliğe sahip bir ekibi kurmaya odaklandık.
 
Bu konumdaki göreviniz, Battlefield serisinin temel ilkelerini benimsemek ve bunları ustaca tasarlanmış tek oyunculu moda uyarlamak olacak. Bir yandan stüdyonun tasarım ekibini ve kültürünü oluşturacak diğer yandan ise konseptten yayına kadar olan süreci yöneteceksiniz. Temel vizyona bağlı kalırken, meslektaşlardan, şirket ortaklarından ve ekip üyelerinden gelen geri bildirimlere de özen göstermeniz gerekecek."
 
Electronic Arts'ın Seattle stüdyosu geçen yıl kuruldu ve Bungie'nin eski yaratıcı direktörü Marcus Lehto tarafından yönetiliyor. Lehto, orijinal Halo, Halo 2 ve Halo 3'ün sanat yönetmenliğini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler