EA Bundan Sonra Belli Aralıklarla Ücretsiz Oyun & Eklenti Dağıtacak

28.03.2014 01:25 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Electronic Arts, geçtiğimiz saatlerde Origin üzerinden Dead Space'i ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı. Yaşanan bu olayın arkasındaki neden ortaya çıktı. Electronic Arts, Origin için 'On The House' ismindeki yeni promosyon başlığını duyurdu.
 
    Gelen haberlere göre Electronic Arts, bundan sonra belli aralıklarla, aynı bugün olduğu gibi habersiz bir şekilde ücretsiz oyun ve eklenti dağıtımı yapacak. Bu etkinlik sadece PC oyunları için geçerli olacak. On The House promosyonu kapsamında hesabınıza eklediğiniz oyunlar, sonsuza dek sizde kalacak.
 
    Peki... Sorulmaz ama, neden EA böyle bir şey yapıyor? Cevap şöyle, "Bizler de oyuncularız. Bu yüzden Origin'i, sizin 'oyun eviniz' yapmak istiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Redwood Shores Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler