EA CEO'su: "Battlefield 4'ün Sorunlu Çıkışı Kabul Edilemezdi"

21.06.2014 13:58 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene çıkışını yapan Battlefield 4'ün hâla tam olarak düzene girdiğini söyleyemeyiz. Özellikle PC'de netcode gibi oyunun dengesini bozacak sorunlarla çıkan Battlefield 4'ün bu hatalarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi.
 
    Konuyla ilgili konuşan Electronic Arts'ın CEO'su Andrew Wilson, "1080p'de çalışan, devasa multiplayer haritalarında, 64 kişinin aynı anda oynadığı, Levolution ile beraber oynanışa yeni bir soluk getiren bir oyun planlıyorduk. Ancak oyun gelişim döngüsünde bazı sorunlarla karşılaşma şansınız var. Battlefield 4'te yaşadığımız şey de buydu. Bana sorarsanız Battlefield 4'ün çıkışı kabul edilemezdi. Yapımcı ekip için de öyle. Bu yüzden oyuncuların deneyimini iyileştirmek için yorulmadan çalıştık. Tabii ki bunu oyunun çıkışına yetiştirmemiz gerekirdi." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler