EA: Crysis 2, Halo Yokedici Olacak

05.05.2010 08:46 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts son dönemlerde bünyesinde önemli First Person Shooter yapımcılarını bulundurarak ve yayıncılık yoluyla bu türdeki en önemli firmalardan birisi konumuna geldi.
 
      Crytek, DICE, Epic, EA LA (Medal of Honor'un yapımcısı) ve en sonunda Respawn Entertainment ile FPS türündeki en önemli isimlerle bağı bulunan firmanın bu konuda büyük konuşması gayet doğal. Hatta Halo yokedici bir oyunlarının olduğunu bile söylüyorlar.
 
     EA Games'ten Frank Gibeau, Crysis 2'nin mükemmel bir yapım olduğunu ve yılların oyunu olma özelliğini taşıyacağını düşünüyor.  Halo yokedici bir oyun yapmak için çalıştıklarını söyleyen Gibeau, bunun Crysis 2 olacağından emin.

     Crysis 2, sadece tek bir pltaforma çıkmasına rağmen 10 milyondan fazla satan Halo 3'ü geçebilir mi? Oyun hakkında ayrıntılı bilgiler açıklanmadığından bilemiyoruz, fakat ilk Crysis oyunundaki bazı hayal kırıklıkları düzeltilmezse bu imkansız gibi görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler