EA: "Dragon Age 2 ile Oyuncu Kaybettik"

Yapımcılar yeni oyun için multiplayer üzerine de bolca kafa yoruyorlar.
14.06.2011 12:18 Gökhan Yılmaz

 
     Yılın ilk çeyreğinde çıkan Dragon Age 2 ilk oyun gibi etki yaratmamıştı. Bu nedenle oyunun bazı hayranları beklediklerini bulamamış ve hayal kırıklığına uğramıştı. EA de bunu kabul etti ve bazı oyuncuları kaybettiğini açıkladı.
 
     EA Games'den Frank Gibeau "Oyuncuların bizim gibi heyecanlanmalarını bekliyorduk fakat bazı yorumlara bakıldığında hayal kırıklığına uğradık. Dragon Age 2'yle gurur duyuyoruz. Savaş sisteminde ve hikaye anlatımında bazı yenilikler yaptık. Bu değişiklikleri bazı oyuncular iyi karşıladı hatta pek çok yeni oyuncu kazandık. Fakat dürüst olmak gerekirse kaybettiklerimiz de oldu. Yapılan değişikliklerden hoşnut olmayan oyuncular bulunuyor ve bu yüzden bundan sonra herkesi dinleyeceğiz." şeklinde konuşarak bir sonraki oyunda herkesi memnun etmeye çalışacaklarını söyledi.
 
     Geçtiğimiz ay BioWare'in Dragon Age 3 için tasarımcı aradığı ortaya çıkmıştı. Oyunun baş tasarımcısı Mike Laidlaw, serinin bir sonraki oyununda ana karakter olan Hawke için bazı yeni fikirlerinin olduğunu söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler