EA: FIFA 12 PES 2012'den 25 Kat Fazla Sattı

FIFA 12 oyun otoritelerinin de büyük beğenisini kazandı
19.10.2011 16:46 Alkan Adakaner

 
    Oyun dünyasında en büyük çekişmelerden birisi de FIFA ve PES serileri arasında yaşanıyor. Bu oyunlar arasındaki çekişme yayıncı firmalar arasında açıklamalar yapılmasına da neden oluyor. Electronic Arts bu defa açıklama yapan taraf oldu.
 
     Electronic Arts'tan Keith Ramsdale İngiltere'de FIFA 12'nin ilk haftasonu satışlarına baktığımızda PES 2012'den yaklaşık 25 kat daha fazla sattığını söyledi. Halbuki bunan 5 yıl önce PES serisi FIFA'dan daha fazla satıyormuş. Eğer Ramsdale'in açıklamaları doğruysa bu gerçekten de ciddi bir fark.
 
    Ramsdale rekor sayıda ön-alım ve satış rakamlarına ulaştıklarını söyleyerek de satış başarılarına tekrar dikkat çekti. Bildiğiniz gibi FIFA 12 ilk haftasında 3.2 milyon adet satmayı başarmıştı. Bu rakamın 10 milyona kadar çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler