EA, FIFA 14 ve UFC'nin Xbox One Demosu için Ücret İstiyor! (Güncellendi)

04.07.2014 11:36 Alkan Adakaner


    Xbox Live'ın Avustralya marketinde ilginç bir olay yaşanıyor. Electronic Arts, FIFA 14 ve UFC'nin Xbox One sürümlerinin demoları için 4.99 dolar talep ediyor. Bu durum gerçekten de garip ve oyuncuları üzecek bir şey.
 
    Burada kafamıza takılan şey yeni bir uygulamanın denemesinin yapılıp yapılmadığı; çünkü daha önce bazı yayıncılar demoların ücretli olmasının gerektiğini söylemişlerdi. Electronic Arts sadece Avustralya'da değil bütün bölgelerde oyunlarının demolarını ücretli vermeye başlayabilir mi? Hiç kuşkusuz bu durum oyuncuların yoğun tepkileriyle karşılaşacaktır.
 
Güncelleme:  Electronic Arts'ın Avustralya kanadından yapılan açıklamada Xbox Live'da demoların ücretli görünmesinin sebebinin sistem hatası olduğu belirtildi. Yani demolar için ücret düşünülmüyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler