EA: "FIFA 14'ün PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı"

15.08.2013 22:20 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi FIFA 14'ün Playstation 4 ve Xbox One sürümleri Electronic Arts'ın Ignite Engine adlı yepyeni oyun motoruyla geliştiriliyor. Ignite Engine sayesinde yeni nesil sürümlerle şimdiki nesil sürümler (PC dahil) arasında büyük fark olacak gibi görünüyor. FIFA 14'ün yapımcı koltuğunda oturan David Rutter'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "İki sürümü yan yana koyun ve ardı ardına ikisini de oynayın, arada ne kadar büyük bir fark olduğunu göreceksiniz. Bu fevkalade bir şey. Playstation 4 bize daha rahat modelleme yapmak imkanı sunuyor. Kaba bir şekilde söylersek yeni nesilde 10 kat daha fazla animasyon görebilirsiniz."
 
    "Daha önceki nesillerde şut çekemediğiniz yerlerden şut çekebileceksiniz. Yeni nesilde şut çekmek Ignite Engine'in tüm gücünü arkasında alıyor; yani tonla yeni animasyona sahip oluyorsunuz. Gerçekteki ile tasarlanmış şut arasındaki bağlantıyı kurmak konusundaki sinerjiden son derece memnunuz."
 
     Bu sözleri duyduktan sonra insanın ister istemez yeni nesil sürümlerin dışında FIFA 14'ü oynama isteği azalıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler