EA Motive Yeni Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışmıyormuş

05.11.2020 13:03 Gazali Çetinkaya

 
Star Wars: Squadrons geliştiricisi EA Motive'in geçtiğimiz hafta açmış olduğu iş ilanı stüdyonun yeni bir Star Wars aksiyon oyunu geliştirdiğini işaret ediyordu. Görünüşe göre bir yanlışlık olmuş ve EA Motive'in üzerinde çalıştığı oyun Star Wars değil.

Motive Montreal, iş ilanında bir hata olduğunu belirterek yeni bir Star Wars projesi üzerinde çalışmadıklarını belirtti.

Onun yerine oldukça özel bir şey üzerinde çalışıyorlar.
 
 
EA Motive genel müdürü Patrick Klaus geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada birden fazla henüz duyurulmamış projeyle ilgilendiklerini söylemişti. Belirtilene göre ekip yenilik getirmek konusunda çok arzulu ve bu projeler inovasyon ve hayranların favori markalarının karışımı olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 17 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler