EA Oyunları Steam'den Kalkmaya Başlıyor

Electronic Arts bakalım Steam'e karşı başarılı olabilece mi? Bu savaş kolay geçmeyecektir.
15.06.2011 08:19 Alkan Adakaner


    PC'de dijital dağıtım kutulu oyunların yerini almaya başladı. Başta Steam olmak üzere dijital satış siteleri bu işten yüksek miktarda para kazanmaya başlayınca Electronic Arts da boş durmamış Origin adlı bir dijital satış platformu kuracağını açıklamıştı.
 
    Steam'i en büyük rakibi olarak gören Electronic Arts bu savaşta ilk adımını attı ve Crysis 2'nin Steam üzerinden satışını durdurdu. Bu oyunun satışları Direct2Drive, Amazon, Gamersgate ve Impulse'ta devam ediyor. Alice: Madness Returns de Crysis 2 ile aynı durumda bulunuyor.

     Dragon Age, Mass Effect, Need for Speed ve Bulletstorm gibi oyunların Steam'de satılmasına ise şimdilik devam ediliyor. Bu oyunların Steam'deki satışları da bir süre sonra durabilir.

     Battlefield 3'ün de Steam'de ön-alımı bulunmuyor. Muhtemelen bu oyun da "Only on Origin" yazısına sahip olacak ve diğer dijital satış platformlarında bulunmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler