EA Partners Kapanıyor

Electronic Arts yapısal bir değişikliğe gidecek gibi görünüyor
25.04.2013 09:30 Alkan Adakaner


     Electronic Arts'ın bazı bağımsız (büyük bir firmaya bağlı olmayan anlamında) geliştiricilere yayın desteği sunmak için kurduğu EA Partners'ın kapanmayla yüzyüze olduğu ortaya çıktı. Game Informer'a konuşan kaynaklar bu kapanmanın yakın zamanda açıklanacağını belirttiler.
 
    EA Partners işbirliğinden Crytek (Crysis 1-3), Starbreeze (Syndicate), Double Fine (Brütal Legend) ve Epic Games (Bulletstorm) gibi firmalar da yararlandı. Ayrıca Kingdoms of Amalur Reckoning'nin geliştiricisi 38 Studios da bu destekten yararlanmıştı.
 
    Call of Duty'nin yaratıcılarının kurduğu Respawn Entertainment ile Insomniac'ın FUSE adlı oyunu da EA Partners çatısı altındaydı. Bu iki oyunun kapanma işleminmen etkilenmeyeceği belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler