EA Play 10 Kasım'da Xbox Game Pass'e Dahil Oluyor

29.09.2020 16:46 Gazali Çetinkaya

 
EA Play, yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass'e ekleniyor.
 
10 Kasım'dan itibaren konsolda Xbox Game Pass Ultimate aboneleri ve Aralık'ta PC'de Xbox Game Pass Ultimate veya PC için Xbox Game Pass aboneleri, EA Play'in tüm avantajlarına ek ücret ödemeden erişebilecek.
 
EA Play ile sistemin kütüphanesinde bulunan 60'tan fazla oyunu sınırsız olarak oynayabilecek, yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneyebilecek ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim alabileceksiniz.
 
Xbox Games Pass Ultimate aboneliği ilk ayınız için 5,90 TL ve ardından ayda 44,99 TL. PC Xbox Games Pass tek başına ilk ayınız için 5,90 TL, ardından sınırlı süreli fiyat olarak ayda 20,90 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler