EA: "Remastered Oyunlar Fikri Kalmayan Firmaların İşi"

16.10.2015 19:12 Samet Konuksal


    Açık olalım EA, oyun dünyasının en paragöz firmaları arasında gelir. Ancak ne hikmettir ki kendilerinden tüm yeni nesil dönem boyunca Remastered oyunlar göremedik. Mass Effect serisiyle ilgili söylentiler duysak da bu olay gerçekleşmedi. EA'in COO'su Peter Moore, Remastered oyunlarla ilgili çarpıcı sözler söyledi.
 
    "Remastered oyunlar herhangi yeni bir fikrin kalmadığı için zaten yapılmış bir şeyi yeniden piyasaya koymak gibi." sözünü söyleyen Peter Moore, "Bütün bu yeni IP projelerinin arasında daha fazla ileriye gitmeyi planlıyoruz. Remastered oyunlara harcayacak vakti nereden bulacağımız konusunda fikrim yok. EA olarak her zaman bir adım daha ileri gitmeyi hedefleyen bir firmayız." açıklamalarını yaptı.
 
    Bu piyasada Remastered oyunların finansal açıdan uygun olduğunu itiraf eden Peter Moore, "Çoğu firma için Remastered ve Remake oyunlar geçim kaynağı oldu. Yan üretim olarak güzel bir şey ancak bunu yapmak istemiyoruz. EA'in kültüründe böyle bir şey bulunmuyor." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler