EA Sports FC 24 Ultimate Team'de ilk kez kadın oyuncuların yer alacağı bildiriliyor

08.04.2023 18:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Futbol serisi EA Sports FC Ultimate Team'de ilk kez kadın oyuncuların yer alacağı iddia edildi. Bu iddia FIFA 23 duyurulmadan önce Ultimate Team'e gelecek olan içerikleri sızdıran Twitter kullanıcısı FUT Sheriff tarafından ortaya atıldı.
 
Gönderide çeşitli detaylar yer alıyor
 
 
 
FUT Sheriff tarafından paylaşılan gönderiye göre kadın oyuncular Ultimate Team'e dahil olacak ve büyük olasılıkla oyuncular hem erkek hem de kadın oyunculardan oluşan takımlarla (karma takım) beraber oynayabilecek. FIFA her ne kadar birkaç yıldır kadın oyunculara yer vermiş ve FIFA 23'e bu yılın başlarında daha fazla kadın futbolu içeriğini getirmiş olsa da kadın oyuncular oyunun en popüler modu olan Ultimate Team'de bu zamana kadar yer almadı.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde EA Sports FC logosu açıklandı ve daha fazla detayın Temmuz ayında geleceği aktarıldı. EA Sports FC, FIFA ile ortaklığın sona ermesinin ardından Electronic Arts'ın ilk futbol oyunu oldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 41 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler