EA Sports WRC için Detaylı Oynanış Videosu Yayınlandı

21.09.2023 16:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, tarafından yayınlanacak olan yarış oyunu EA Sports WRC için resmi ve detaylı bir oynanış videosu yayınladı. Bu videoda oyunun ortamları, araç sınıfları, sürüş dinamikleri, sürücü detayları ve dinamik yol tutuş sistemi hakkında çeşitli detaylar bizlere aktarılıyor.
 
Yeni bir yarış deneyimi geliyor
 
 
 
EA Sports WRC'nin PC sürümü kontrolcü, pedal ve özel set destekleriyle beraber geliyor. Oyunda tam bir yarış deneyimi elde etmek için her türlü destek yer alıyor. Ek olarak geniş ekrana sahip monitörleri ve VR cihazları da destekleniyor. VR desteği ise sadece PC'ye özel olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni yarış oyunu EA Sports WRC çıkışıyla beraber DLSS ve FSR'yi destekleyecek. Ayrıca oyunda Livery Editor ve bunun yanı sıra bir Fotoğraf Modu da bulunacak. EA Sports WRC, Unreal Engine tarafından destekleniyor ve Denuvo koruma teknolojisini kullanıyor.
 
Codemasters ekibi tarafından geliştirilen EA Sports WRC, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store, EA App) için çıkış yapacak. 3 Kasım'da çıkış yapmaya hazırlanan oyun 49,99 dolardan satışa sunulacak. Ülkemizde 849,99 TL'den şu anda satışta.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler