EA, Titanfall 2 Hakkında: "Mesele İlk Gün veya İlk Hafta Satışları Değil"

16.11.2016 09:57 Gazali Çetinkaya

   Titanfall 2 çıkış yaptıktan bir gün sonra araştırma şirketi Cowen & Company oyunun satışlarının büyük ölçüde hayal kırıklığı olacağını ve Titanfall 2'nin Battlefield 1 ile Call of Duty: Infinite Warfare arasında sıkışıp kalacağını söylemişti. Birleşik Krallık üzerindeki ilk hafta satışlarında da Titanfall 2, dördüncü sırada çıkış yaptı ve ilk oyun dahi -PlayStation kanadına sunulmamasına rağmen- daha iyi bir çıkış yapmıştı.
 
   EA CFO'su Blake Jorgensen de bu konu hakkında UBS Global Technology Konferansı esnasında Titanfall 2 için kısa bir yorum yaptı. 
 
   Blake Jorgensen açıklamasında "İnsanlara Titanfall ile birlikte bir marka kurduğumuzu hatırlatırız. O yüzden mesele ilk gün satışları veya ilk hafta satışları değil. Mesele uzun vade ile ilgili. Biz Titanfall'un hedefine devam etmesi için daha bir çok şey yapacağız. Gelecek yıl önemli bir miktarda ücretsiz ekstra dijital içerikler vereceğiz." dedi ve ayrıca insanların etrafında gerçek anlamda bir marka oluşturup onların keyif almasını sağlayacaklarını, çünkü oyunu oynayan herkesin sevdiğini de ekledi.
 
   Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde konsollar ve PC için çıkış yaptı. EA, ağustos ayının başında yaptığı açıklamasında Titanfall 2'nin 9-10 milyon civarında satacağını düşündüklerini belirtmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler