EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak

09.05.2024 20:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson şu anda geliştirilme aşamasında yer alan yeni Battlefield oyunu için çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda gelecekte karşımıza çıkacak olan yeni oyunun seri tarihindeki en büyük ekip tarafından geliştirildiğini belirtiyor.
 
CEO Andrew Wilson çarpıcı açıklamalarda bulundu
 
 
 
EA geçtiğimiz ay, Dead Space'in yeniden yapım sürümünü ve Star Wars: Squadrons’ı geliştiren Motive'in daha geniş bir Battlefield oyunu sunmak adına ana ekibe katılacağını duyurdu. Şirket, Motive ekibinin çok oyunculu modlar ve tek oyunculu bir Battlefield evreni oluşturmak için diğer EA stüdyoları DICE, Criterion ve Ripple Effect ile birlikte çalıştığını söyledi.
 
Şirket Salı günü gerçekleştirilen üç aylık kazanç açıklaması sırasında EA patronu Wilson, yakın zamanda mevcut projenin bazı noktalarına göz atabildiğini aktardı. Bu kapsamda şunları söyledi:
 
“Bir sonraki Battlefield oyunu franchise tarihindeki en büyük yapım olacak. Birkaç hafta önce ekipleri ziyaret ediyordum ve onların mevcut demolarına bir göz attım. Muazzam bir canlı servis oyununun sizlere sunulacağını söyleyebilirim.”
 
Battlefield 2042'nin ardından sizce iyi bir oyun gelir mi? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler