EA, İki FIFA'yı da Almanızı Umuyor

FIFA Street ile Football Club'da ilerleme kaydettiğinizde FIFA 12'de yeni mücadeleler açılabilecek.
22.08.2011 13:24 Gökhan Yılmaz

 
     FIFA Street, önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek yani Eylül'de çıkacak FIFA 12'den bir kaç ay sonra. FIFA 13 ise yine büyük ihtimalle 2012 Eylül'de çıkacak ve Kinect ile Move desteğine sahip olacak.
 
     FIFA Street'i EA Canada hazırlıyor ve orijinal FIFA'nın oyun motorunu kullanıyorlar. Bu da daha gerçekçi bir oyun ortaya koyarken aynı zamanda da sokak tarzını yansıtıyor.
 
     EA Sports'un başkanı Andrew Wilson, FIFA'nın çekirdek oyuncularının ana oyunu istediklerini ve FIFA Street'le ilgilenmediklerini biliyor fakat biraz değişiklik arayanların bu oyuna yöneleceğini düşünüyor. Yine de FIFA Street'in getirecekleri ile FIFA 12'de daha iyi bir oyuncu olabileceklerine değinmeden geçmiyor.
 
     İki oyunu da oynamak Football Club'da seviye yükseltmeye yardımcı olacak. Diyelim ki FIFA 12'de level'ınız 7 iken FIFA Street oynayarak 8'e yükseldiğinizde FIFA'da sizi bekleyen yeni şeyler olacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler