EA ve Internet Matters, Play Together/Play Smart Kampanyasını Başlattı

03.08.2021 18:35 Umut Tandoğan

 
 
Electronic Arts, Internet Matters ile velilerin çocuklarının video oyunlarıyla verimli vakit geçirmeleri ve uygunsuz içerikten korumalarına yardımcı olmak için işbirliği yaptığını duyurdu.
 
Play Together/Play Smart adındaki bu uygulama için bir web sitesi kuruldu. Sitede, çeşitli oyunlar ve konsollar için aile kontrollerinin nasıl yapılacağı, ekran başında geçirilen süre, oyun içi harcamalar için nasıl sınırlar belirleneceği ve çocuklar için yaşa uygun oyunların nasıl bulunacağı konusunda kılavuzlar yayınlandı.
 
Ayrıca eski futbolcu Ian Wright'ın yanı sıra Scummy Mummies programının Ellie Gibson ve Helen Thorn'ın tavsiyeleri içeren videolar da yer bu web sitesinde yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Play Together/Play Smart Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Servis Çıkış Tarihi: 1 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler