EA ve Yönetmen Neill Blomkamp Anthem'in Live-Action Kısa Filmini Duyurdu

12.02.2019 18:11 Gazali Çetinkaya

Electronic Arts ve yönetmen Neill Blomkamp (Yasak Bölge 9, Elysium: Yeni Cennet ve Chappie); BioWare'in geliştirdiği aksiyon rol yapma oyunu Anthem'i baz alacak Conviction adlı live-action kısa filmini duyurdu.

Kısa filmin teaser videosu yayınlandı ve tamamı da 14 Şubat'ta Oats Studios YouTube kanalı üzerinden paylaşılacak.
 
Electronic Arts tarafından belirtilene göre, live-action kısa film oyundaki Fort Tarsis kentini ve içinde yaşayan Freelancer'ları hayata geçirecek. Javelin exosuit'leri kullanan bu Freelancer'ların ana kötü adamla ve Dominion ırkının başında bulunan Monitor ile olan savaşını hayata geçirmek için yönetmen Neill Blomkamp'ın ekibi tarafından yeniden yaratıldı. 
 
Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) platformları için 22 Şubat'ta çıkış yapacak. Çıkış fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz.
 
Conviction için yayınlanan film posterine ve teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler