EA'in Ünlü FPS Serilerine Steam İndirimi

Battlefield 3 öncesi yapılan Battlefield indirimleri, seriyi oynamayanlar için kaçmayacak cinsten.
08.05.2011 21:01 Samet Konuksal


     EA'in ünlü FPS serilerinden Medal of Honor ve Battlefield serilerine, Steam'deki EA haftası kapsamında büyük bir indirim geldi.
 
     Yarın saat 20:00'a kadar sürecek olan indirimler dahilinde, geçtiğimiz senenin en iyi multiplayer FPS'lerinden olan Battlefield: Bad Company 2 $10'dan satışa çıkarken, BC2'nin ek paketi Vietnam'ın fiyatı, $7.49'a düştü. Battlefield serisinin 91 Metacritic ortalamalı bir diğer oyunu Battlefield 2'nin Complete Collection paketi ise, bu indirimler dahilinde $5'dan satılıyor.
 
     EA'in bir diğer FPS serilerinden olan Medal of Honor serisinin geçtiğimiz sene çıkan oyunu, $29.99'dan satılırken, Medal of Honor: Airborne ise sadece $2.5 fiyatıyla Steam'den satılıyor. Oyunların indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 31 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler