EA'nın Yeni Dövüş Oyunu Fight Night R5 Olabilir

10.02.2010 12:54 Ersin Kılıç

 
     Dün üçüncü mali dönem raporlarını paylaşan EA Games, bu açıklaması sırasında ilerleyen dönemlerde çıkacak olan bir çok oyun projesi hakkında da açıklamalarda bulunmuştu.
 
     Yeni Dragon Age, iki yeni Need for Speed oyunu gibi önemli açıklamalar dışında dikkat çeken bir diğer nokta da henüz "duyurulmamış olan bir dövüş oyunu" ibaresi idi.
 
     EA games'in sunumundan sonra bu dövüş oyunu için akla gelen ilk isim ise Fight Night Round 5 oluyor.
 
     EA Sports başkanı Peter Moore, daha önce firmanın iki dövüş oyunu üzerinde çalıştığını belirtmiş ve firma bünyesine dövüş sanatları uzmanı bir çalışanın katıldığını belirtmişti.
 
     MMA oyununun geçtiğimiz dönemlerde duyurulduğunu göz önüne alacak olur ise bu oyunun Fight Night Round 5 olma ihtimali yükseliyor. gene de çok farklı bir duyuru ile de karşılaşabiliriz.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fight Night Round 4 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler