EA'ya İki Dava Daha

21.12.2013 21:45 Ant köksal

 
     EA'ya Battlefield 4 için iki yeni dava daha açıldı. 
 
    Robbins Geller Rudman & Dowd ve Bower Piven isimli hukuk firmaları, EA'ya Battlefield 4 için iki dava daha açtı. Davanın konusu, geçtiğimiz günlerde haberleştirdiğimiz gibi Battlefield 4'ün hatalı olduğu bilerek piyasaya sürmek ve yatırımcıların zararına yol açmak. Ancak bu kez bazı EA yöneticileri hisse manipülasyonu ile de suçlanıyor:
 
     İddiaya göre, suni şekilde hisse senedi fiyatlarını şişiren bazı EA yöneticileri, Battlefield 4 piyasaya çıkmadan (yani borsa değeri düşüşe geçmeden) kısa bir süre önce, ellerindeki yüksek değerli hisseleri toplu olarak satmışlar.
 
     Hukuk firmaları, yaratılan zararın boyutunun 200.000 Doların üzerinde olduğunu iddia ediyor ve zarar gören tüm yatırımcıların kendilerine başvurabileceklerini belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler