EGM: Dark Souls'a İndirilebilir İçerik Geliyor

Dark Souls'taki çılgınlığı tarif etmek mümkün değil
10.01.2012 09:04 Alkan Adakaner

 
      Dark Souls (atası Demon's Souls gibi) hiç kuşkusuz son yılların en orijinal, en kaliteli oyunlarından birisidir. Oyunculara oldukça büyük bir macera sunan oyun için ilk indirilebilir içerik yolda gibi görünüyor.
 
      Her ne kadar Namco Bandai yetkilileri daha önceki açıklamalarında Dark Souls'un tamamlanmış bir hikaye olduğunu ve herhangi bir indirilebilir içerik çıkmayacağını söyleseler de EGM'nin projeye yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre ilk indirilebilir içerik yolda. Zaten geliştirici ekip de daha önceki açıklamalarında bir indirilebilir içerik (DLC) düşündüklerini söylemişti.
 
      From Software'in geçen yıl Japonya'da aldığı "Yami no Mori" (Karanlık Orman) isim hakkı yeni indirilebilir içeriğin adı olabilir. Bu arada EGM'nin kaynakları bu içeriğin 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını da belirtmişler.
 
      Dünya çapında 1 milyondan fazla satan Dark Souls bakalım bu indirilebilir içeriklerle satışlarını daha da arttıracak mı? Bize kalacak olursa bu harika oyun çok daha fazlasını hak ediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 34 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler