EMEA Masters 2023 Başladı!

04.04.2023 22:21 Hamit Can Sayılgan

 
     EMEA Yerel Lig’inden en iyi takımların mücadele edeceği EMEA Masters başladı! Toplamda 28 takımın mücadele edeceği ve 4 hafta boyunca sürecek olan turnuvanın Ön Eleme etabında temsilcilerimizden Papara SuperMassive, Grup Aşaması'nda ise DenizBank İstanbul Wildcats ve FUT Esports mücadele edecek.
 
     Ön Eleme etabı B grubunda yer alan Papara SuperMassive'in rakipleri Yunan Ligi şampiyonu Anorthosis Famagusta, Benelüks Elite Series şampiyonu KRC Genk Esports ve Portekiz şampiyonu White Dragons.  
 
     Temsilcimiz ilk galibiyetini bugün saat 19:00'da gerçekleşen White Dragon'a karşı 1-0 elde etti. Sıradaki karşılaşmalar: 21:00'da Anorthosis Famagusta ile 22:00'da ise KRC Genk Esports ile gerçekleşecek! Ön Eleme etabı, tek maçlık seri formatında oynanacak. 4 grupta ilk 2'ye giren takımlar eşleşecek. 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek karşılaşmaların ardından tamamlanacak ve her gruptan 1 takım üst tura yükselecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler