ESL One Belo Horizonte'de Finalin Adı: FaZe vs. mousesports

17.06.2018 13:58 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL organizasyonunun Brezilya'da düzenlediği ESL One Belo Horizonte CS:GO turnuvasında final zamanı! Dün gerçekleşen yarı final karşılaşmalarında finale FaZe ve mousesports yükseldi.
 
     Yarı Final Karşılaşmaları
FaZe (2) vs. Liquid (1) / SK Gaming (1) vs. mousesports (2)  
 
      Yarı final karşılaşmaları 3 maçlık seri formatında oynandı. FaZe ve Liquid arasında gerçekleşen karşılaşmada Nuke, Dust2 ve Mirage haritaları seçildi. Nuke haritası 16-3 FaZe galibiyetiyle sonuçlandı. Dust2 haritasında geçildiğinde Liquid üstünlüğünü sağladı ve maç 16-14  Liquid galibiyetiyle sonuçlandı. Serinin son haritası olan Mirage haritasında ilk yarı 9-6 ikinci yarı 7-1 toplam 16-7 FaZe kazandı ve finale yükselmeyi başardı. SK Gaming ve mousesports arasında gerçekleşen yarı final karşılaşmasında ise Dust2, Train ve Inferno haritaları seçildi. Alman ekip mousesports, Dust2 haritası 16-7 galibiyet elde etti. Train haritasına geçildiğinde ilk yarıyı 5-10 skorla SK Gaming üstün tamamladı. Fakat ikinci yarı mousesports, inanılmaz bir geri dönüş sergileyerek 11-2 toplamda 16-12 galibiyet elde etti ve finale yükselmeyi başardı.
 
Büyük Final: FaZe vs. mousesports 
 
     Büyük final bu akşam oynanacak. Karşılaşma ESL resmi Twitch hesabından canlı olarak yayınlanacak. 1. olan takım 100.000 Dolar ödülün sahibi olacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler