ESL One: Road to Rio Avrupa'da Final Karşılaşması Belirlendi

17.05.2020 18:53 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL & RMR Event ortaklığında 6 bölgede gerçekleşen ESL One: Road to Rio CS:GO turnuvasının Avrupa elemelerinde final karşılaşması belirlendi. Büyük final bugün saat 21:00'da Astralis ve G2 Esports arasında 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.
 
     Kasım ayında ESL ve Valve ortaklığında gerçekleşmesi planlanan ESL One Rio 2020 Major turnuvasından önce düzenlenen ilk eleme turnuvası olan ESL One: Road to Rio'da Avrupa etabı bugün sonlanacak. Final karşılaşmasında galip olan takım ödül havuzundan 33.000 dolar pay ve 1600 RMR puanı kazanacak.
 
     22 Nisan'da başlayan turnuva, 16 takımın katılımıyla yaklaşık 1 ay boyunca çevirimiçi olarak mücadeleye tanıklık etti. 115.000 dolar ödül havuzu ve RMR puanı oluşturulan turnuvada finale yükselen takımlar; Astralis ve G2 Esports oldu. A grubunda yer alan Astralis oynadığı 7 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu ve grup etabında 1. olarak Playoff etabına yükseldi. Astralis, Playoff etabında önce G2 Esports'u ardından FaZe takımını 2-0 yenerek büyük finale yükseldi. G2 Esports ise B grubunu 2. olarak tamamladı ve Playoff'lara yükseldi. G2, Playoff'larda ilk rakibi Astralis'e 2-0 yenilgisinin ardından alt gruba düştü ve burada önce Vitality'i ardından FaZe takımını 2-1 yenerek büyük finalde tekrardan Astralis'in rakibi oldu.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 11 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler