EVE Online Parasıyla Nvidia Ekran Kartı Alın

27.03.2012 11:48 Gökhan Yılmaz

 
     EVE Online yapımcısı CCP, yaptığı duyuru ile oyun içerisindeki para birimlerinden biriyle gerçek ve yeni bir Nvidia grafik kartı alabileceğinizi söyledi.
 
     PLEX (Pilot License Extension), EVE Online dünyasında oyun süresini aylık olarak uzakmak için kullanılan bir oyun içi eşya. Artık daha da değerlendi çünkü oyun içerisindeki alışverişlerin dışında gerçek bir ekran kartı almak için kullanılabiliyor. PLEX'i kullanarak son model bir GeForce 560GTX satın alabilirsiniz.
 
     PLEX'ler oyun içerisinde ISK (Normal para birimi) ile satın alınabiliyorlar. Elbette bu duyurudan sonra PLEX'in fiyatı sıçrayış yaşayarak tavan yaptı. Tabii bunları gerçek parayla da satın alabiliyorsunuz fakat o zaman ekran kartı almak için gerçek para harcamanın bir anlamı kalmıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 2 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 2 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 3 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler