EVE Online'ın Yeni Oyuncuları İçin Özel Paket

13.10.2010 04:36 Gökhan Yılmaz

 
     Uzay temalı MMORPG oyunu olan EVE Online için yeni bir paket duyuruldu. EVE Online: Commissioned Officer Edition ismindeki paket ile yeni oyuncuların oyuna daha kolay adapte olmaları hedefleniyor.
 
     Commissioned Officer Edition, oyunculara Cerebral Accelerator isminde özel bir eşya veriyor. Bu eşya sayesinde oyuncular 30 gün süreyle çok daha hızlı gelişiyorlar. Cerabral Accelerator, sadece yeni oyuncular üzerinde kullanılabiliyor, bu nedenle hedeflenen kitle oyuna yeni başlayan ve öğrenmeye çalışan oyuncular oluyor.
 
     Ayrıca CO Edition paketi ile birlikte yeni bir hesap açmaya yarayan CD key ve 30 günlük oyun süresi veriliyor. Sadece kutulu olarak satışa sunulacak CO Edition, içerisinde çeşitli ipuçları ve tavsiyelerin yazılı olduğu bir EVE Online posteri bulunduruyor. Paket 19 Ekim 2010 tarihinden itibaren PC için satışa sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 32 Dk önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 1 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 2 Saat önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler