EVE: Valkyrie Cross-Platform Olacak! + Yeni Video

22.04.2016 16:55 bolumsonucanavari.com BSC

 
    Halihazırda Oculus Rift sahipleri için erken erişimde olan CCP Games'in uzay savaşlarına odaklı sanal gerçeklik oyunu EVE: Valkyrie'nin HTC Vive ve Playstation VR'a da geleceği duyurulmuştu.

     Her yıl İzlanda'da EVE Online kitlesinin toplandığı festivalde, EVE: Valkyrie baş yapımcısı Owen O'brien şu şekilde konuştu;

"Daha önce söylemediğimiz ve ilk defa bu sahnede bahsedeceğimiz şey Cross-Platform oynanış. Valkyrie bir VR oyunu olarak yapıldı. Ve biz insanların platformlarını bakılmaksızın, beraber uçabilmelerini istiyoruz. Biz aradaki duvarları yıkıyoruz. Herkesin beraber oynayabilecek olması bizim için çok önemli bir şey."

     Oyunun kasksız oynanıp oynanmayacağına veya Free-to-Play olup olmayacağına dair ise net bir bilgi henüz yok. Oyuna ait kısa bir oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 7 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 25 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler