Eastward için 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

29.07.2021 11:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Chucklefish ve geliştirici Pixpi, 90'ların animelerinden ilham alan macera RPG oyunu Eastward'ın 25 dakikalık bir oynanış videosunu yayınladı.
 
Eastward RPG unsurlarıyla birlikte güzel bir şekilde detaylandırılmış karizmatik bir macera oyunudur.

Yakın gelecekteki toplumda çöküş başlamıştır ve insan nüfusu tüm zamanların en düşük seviyesine gerilemektedir. Dünya harabeye dönerken, John adında çalışkan bir madenci yer altında gizli bir tesiste Sam adında genç bir kız bulur. Kasabadan kaçtıktan sonra çift Sam'in kökenini ve yerel kasabalara inen şeytani yaratıkların arkasındaki gizemi keşfetmek için duygusal bir yolculuğa çıkar.

90'ların Japon animelerinden esinlenen Eastward'un dünyası, yenilikçi modern 3D aydınlatma teknikleri ve duyguları yansıtan retro piksel sanat kullanılarak bir araya getirilmiştir.
 
Eastward, 2021 yılı içerisinde Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eastward Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Chucklefish Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler