Efsane Yolda: Resident Evil 9'un Çıkış Yılı Sızdırıldı!

20.07.2023 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom'un önde gelen serilerinden biri olan Resident Evil'ın yeni oyunu geliyor. Resident Evil 9 olarak adlandırılan serinin yeni oyunu için şu anda çeşitli sızıntılar ortaya çıkmış durumda. Güvenilir olarak sayılan bu sızıntılara göre oyun 2025 yılı içerisinde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
 
RE 9 serinin ana oyunu olacak
 
 
AestheticGamer diğer bir adıyla Dusk Golem tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler içerisinde oyunun 2024 yılı içerisinde duyurulacağı bir sonraki sene yani 2025'te ise piyasaya sürüleceği yer alıyor. Bunun dışında herhangi bir tarih aralığı bulunmuyor. Dolayısıyla bu da geniş bir zamanı kapsıyor.
 
Diğer taraftan ortaya çıkan söylentiler arasında Resident Evil 9'da Leon, Jill ve Claire gibi diğer klasik karakterlerin Chris'in yanında bulunacağı yer alıyor .Eğer söylentiler doğruysa elimizde yıldız bir kadrodan oluşan klasik Resident Evil ekibi bulunacak. Bununla beraber oyunun korkudan çok aksiyona odaklanacağı iddia ediliyor. 
 
Yine geldiğimiz noktada Resident Evil serisi yükselen bir franchise olarak karşımıza çıkıyor. Son çıkan oyunlarla beraber çıtayı yükselten Capcom, oyuncuları yeni oyunlarla ve remake sürümlerle beraber memnun etmek istiyor.
 
     Dusk Golem: Capcom announcing a major title this year, Resident Evil 9 will be released in 2025
by      u/RedPyramidScheme in      GamingLeaksAndRumours    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler