Eidos Montreal, 2015'e Kadar 2 Katı Büyüyecek

BSC'nin Deus Ex: Human Revolution video incelemesi için geri sayım tutmaya başlayın.
01.09.2011 21:22 Levent Polater

 
    Square Enix'in Deus Ex: Human Revolution şaheserini yaratarak bir anda gözbebeği hâline gelen Eidos Montreal stüdyosunu büyütme kararı aldığı rapor edildi.
 
     Fransız bir kaynaktan alınan bilgilere göre Square Enix, Eidos Montreal için 350 yeni iş ilanı açmış. 2012 sonuna dek 100 kişiyi bünyesine katacağı belirtilen Eidos Montreal'in 2015'e kadar 250 çalışana daha kapılarını açacağı bildirildi. Böylelikle Eidos Montreal'in personel kapasitesi 2 katına çıkacak.

    Şu anda 330 kişinin çalıştığı stüdyo, eğer aktarılanlar gerçekleşirse 2015'e kadar 680 kişiye evsahipliği yapacak. Böylelikle Montreal'de çalışan stüdyolar arasında Eidos'unki üçüncü en kalabalık stüdyo olacak. EA Monteal, 800 personeli, Assassin's Creed yapımcısı Ubisoft Montreal ise 2,100 personeli çalıştırıyor.
 
    Eidos Montreal'in şu anda Thief 4 ve duyurulmayan bir proje üzerinde çalıştığını da sözlerimize ekleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler