Eight Days'ten Aksiyon Filmi Tadında Bir Video

"Neden Sony? Nedeeeeeeeennnnn?"
16.08.2011 15:12 Ersin Kılıç


     Dün yaptığımız bir haberde Sony'nin iptal ettiği Eight Days'ın yeni oynanış videosuna yer vermiş ve Sony'nin bu oyunu neden iptal ettiğine bir türlü anlam verememiştik. Dün yeni videosu ile oyuncuların karşısına çıkan Eight Days için bugün çok daha gaza getirici bir video yayınlandı.
 
     Gaza getirici diyorum çünkü başlıkta da belirttiğim gibi oyunun bu videosu tam bir aksiyon filmi tadında olmuş. Kovalamacalar, çatışmalar ne ararsanız var. Oyunun Co-op sisteminin nasıl işlediğini ve mükemmel işleyen siper sistemine şahit olduğumuz ilk dakikalardan sonra ise asıl macera başlıyor. Her ne kadar bazı çarpışma anlarında karakterlerimizin oraya hala nasıl tutunduklarını anlamasam da oyundaki aksiyonun tavan yaptığını rahatlıkla söyleyebilirim.
 
     Özellikle otobandaki sahnelerde Matrix'i aratmayan araç kaza anlarıyla karşılaşıyoruz. Her ne kadar bazı hatalar göze çarpsa da bu oyunun henüz Alpha aşamasında iptal edilmesi bu hataları görmezden gelmemize sebep oluyor. Oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eight Days (İptal) Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEE Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler