Elden Ring Satışları 23 Milyonu Aştı!

25.02.2024 19:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in satışlarını güncelledi. Açıklanan bilgilere göre oyun dünya çapında 23 milyon satışı aştı. Diğer taraftan geliştirici FromSoftware merakla beklenen Shadow of the Erdtree genişletme paketinin çıkış tarihini de geçtiğimiz günlerde açıkladı. Bu DLC, 21 Haziran tarihinde oyunculara sunulacak.
 
Elden Ring satmaya ve oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz yılın Şubat ayında Elden Ring, ilk yılında 20 milyonluk bir satış sayısına ulaşmıştı. Şimdi ise oyunun bir yıl içinde 3 milyon adet daha sattığını söyleyebiliriz. Oyun şu anda dünya çapında PC ve konsollarda mevcut durumda ve hala oynanmaya devam ediyor.
 
Öte yandan Elden Ring için çıkacak olan Shadow of the Erdtree genişleme paketi yeni bölgeleri, boss savaşlarını ve daha fazlasını bizlere sunacak. 40 dolarlık fiyat etiketiyle beraber karşımıza çıkacak olan bu paket, oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor ve ana oyun kadar kapsamlı olacağı söyleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler