Elden Ring, Şubat Ayında Taipei Game Show'da Gösterilecek (Güncellendi)

09.01.2020 12:16 Özgür Eroğlu

 
 
Güncelleme: Elden Ring'in Taipei Game Show'da gösterilmesi beklenen fragman doğrulandı ancak E3 2019'da gösterilen fragmanın aynısı olacak.
 
Geçtiğimiz yıl E3 2019 etkinliğinde ilk kez gösterilen ve duyurulan FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Duyurulduğundan bu yana hiçbir detay paylaşılmadı. Şimdi ise oyunun, 6 - 9 Şubat arası Tayvan'da düzenlenecek olan Taipei Game Show'da bulunacağını öğrendik.
 
Analist Daniel Ahmad'ın açıklamasına göre, Elden Ring Taipei Game Show'da bulunacak ancak ne yazık ki oynanabilir olarak değil. Sadece video formatında olacak. 
 
Armored Core, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice oyunlarının yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin yazarı George R.R. Martin tarafından yaratılan bir dünyada geçecek fantezi aksiyon RPG macera oyunu Elden Ring PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 29 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler