Elden Ring'i Oynayan Phil Spencer, Miyazaki'nin En İddialı Oyunu Olduğunu Söylüyor

11.11.2020 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Xbox patronu Phil Spencer, Elden Ring'i epey bir görme ve epey de bir oynama fırsatı yakalamış ve Hidetaka Miyazaki'nin şimdiye kadarki en iddialı oyunu olduğunu düşünüyor.

GameSpot ile röportaj gerçekleştiren Phil Spencer "Miyazaki'nin en azından son 10 yıldaki tüm oyunlarını oynamış biri için bu oyun açık bir şekilde onun yapmış olduğu en iddialı oyun." diye belirtti.
 
Armored Core, Demon's Souls, Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice'ın yönetmeni Hidetaka Miyazaki, Elden Ring'te Game of Thrones romanının yazarı George R.R. Martin ile birlikte çalışıyor. Phil Spencer, ekibin sunmaya çalıştığı oynanış mekanikleri, geçeceği dünya ve hikaye açısından gördüklerini beğendiğini ifade etti ve Miyazaki'nin Elden Ring ile ufkunu genişlettiğini söyledi.
 
Bloomberg, geçtiğimiz günlerde Microsoft'un Japon stüdyoları satın almaya çalıştığını yazmıştı. "Bu haber doğru mu" sorusuna Phil Spencer olumsuz yanıt verdi.
 
Röportajı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Elden Ring ile ilgili kısım 28:27'den itibaren başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler