Eldest Souls Sonbahara Ertelendi

13.09.2020 11:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı United Label ve geliştirici Fallen Flag Studio, bu yaz çıkması planlanan Eldest Souls'u sonbahara erteledi.
 
Piksel grafikleriyle "soulsvari" boss-rush oyunu bu sonbaharda Switch ve PC (Steam) için çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eski Tanrılarını uzunca bir süre hapseden insanlık serpilip gelişmiş, terk edilen kutsal tapınakların enkazından muazzam krallıklar yükselmiş. Ama artık bunun sonu geliyor.

Eski Tanrılar kendilerini unutulmaya terk eden insanlıktan intikam almak için dünyaya müthiş bir kasvet çöktürüyor. Bereketli çiftlikler çöle, gürül gürül ırmaklar toza dönüşüyor. Hapisteki tanrıları öldürmek için gönderilen Büyük Ordudan da bir daha haber alınamamış. İnsanlık yok olmanın eşiğinde. Tam bu sırada, yalnız bir şövalye tanrıların hapis tutulduğu kaleye doğru yaklaşıyor. Amacı belli: tanrıları yok etmek.

Eldest Souls'ta Eski Tanrıları ararken muazzam bir kaleyi keşfedeceksin. Bu tapınak-zindan'da çok ilginç NPC karakterler, heyecan dolu görevler ve karanlık gizemler seni bekliyor. Tanrılarla karşılaşmalar ise ölümcül olacak. Bu hızlı ve zorlu aksiyonda her saniye çok kıymetli. Tabii şans cesurdan yana, dahası Eski Tanrıları öldürmek şövalyeye ölümlülerin aklının alamayacağı muazzam güçler de kazandırabilir.

Eski Tanrılar
Tanrıları öldürmek hafife alınır bir iş değil. Vahşi, acımasız savaşlara hazır ol, merhamete yer yok, bir anlık tereddüt ölümün olur.

Dünya ölüyor
Eski Tanrıların hapishanesi olan gizemli kadim Kaleyi keşfet. İçeride kilitli tanrılarla insanlığın adeta bir zafer abidesi olan bu yapının dehlizlerinde uzun zamandır karanlık bir felaket filizlenmekte.

İlerle ve Uyum Sağla
Eski Tanrılarla her karşılaşma benzersiz, yepyeni bir mücadeleye sahne olacak. Öldürdüğün tanrının güçlerini al, çok çeşitli Yetenek ve beceriler kazan ve tüm tanrıların kökünü kurut.  

 
Yeni fragmanlara aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eldest Souls Platformlar: PC Geliştirici: Fallen Flag Studio Dağıtıcısı: United Label Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler