Electronic Arts 350 Kişinin İşine Son Verdi

26.03.2019 22:25 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts Rusya ve Japonya'daki ofislerinde küçülmeye gideceğini ve bunun 350 kişinin işten çıkarılmasıyla sonuçlanacağını duyurdu.

Electronic Arts tarafından yapılan resmi açıklama:
 
"Zorluklarımızı gözden geçirmek ve gelecekteki fırsatlara hazırlanmak için bugün şirket olarak bazı önemli adımlar atıyoruz. Çevremizdeki değişen dünyaya baktığımızda onunla birlikte bizim de değişmemiz gerektiği bir gerçek. Sözlerimizi daha iyi bir şekilde yerine getirmek, organizasyonumuzu iyileştirmek ve oyuncularımızın isteklerini karşılamak için bilinçli bir hamle yapıyoruz. Bunun bir parçası olarak pazarlama ve yayıncılık organizasyonumuzda, operasyon ekiplerimizde değişiklikler yapıyoruz ve Japonya ve Rusya'daki oyuncu pazarına hizmet etmenin farklı yollarına odaklanmak için Japonya ve Rusya'daki mevcut yapımızı azaltıyoruz. Organizasyonel değişikliklere ek olarak oyun ve hizmetlerimizde kaliteyi arttırmaya odaklanacağız. Harika oyunlar önceliğimiz olmaya devam edecek ve oyuncularımızı nasıl şaşırtacağımız ve ilham vereceğimiz hakkında farklı düşüneceğiz."

"Bu zor bir gün. Bugün yapmış olduğumuz değişiklikler 9000 kişilik şirketimizde yaklaşık 350 kişiyi etkileyecek. Bunlar önemli ancak verilmesi çok zor kararlar ve bu kararları düşünmeden, kolayca almıyoruz. Şirket içerisinde biz arkadaşız ve meslektaşız, herkesin katkısını takdir ediyoruz ve değer veriyoruz. Bu süreçte çalışanlarımızın bir sonraki fırsatlarını bulmalarını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu bizim önceliğimiz."

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler