Electronic Arts Daha Fazla Star Wars Oyunu Yapmayı Planlıyor

23.06.2020 14:02 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Star Wars IP'sinin finansal performansından oldukça memnun ve bunun sonucu olarak ileride daha fazla Star Wars oyunu göreceğiz.

GameSpot'a konuşan Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, Disney ile ilişkilerinin şahane olduğunu ve ortaklıklarını iki katına çıkarmayı planladıklarını belirtti.

"Star Wars IP'sinde FPS, RPG, aksiyon macera, MMORPG türlerinde ve mobilde başarı yakaladık ve Squadrons ile bu başarıyı sürdüreceğimizi düşünüyorum. Bu ortaklığı iki katına çıkaracağız ve Disney de kendini IP'ye fazlasıyla adamış durumda."
 
Andrew Wilson, son iki Star Wars: Battlefront oyununun toplamda 35 milyon ve Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 10 milyon satarak büyük başarı yakaladığını dile getirdi. Ayrıca 2011'de çıkan MMORPG Star Wars: The Old Republic'i ve 2015'de çıkan mobil oyun Star Wars: Galaxy of Heroes'u hala desteklediklerini ekledi.
 
Motive Studios'un uzay uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2 Ekim'de çıkacak. Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order'dan "tamamen yeni bir serinin ilk oyunu" diye bahsederek devam oyunu geleceğini işaret etmişti. Yeni nesilde çok daha fazla Star Wars oyunu oyuncuları bekliyor olacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler